EL CRIT DE LA GUILLA

EL CRIT DE LA GUILLA! Per fi comparteixo amb vosaltres aquesta peça d’art sonor que porto amagant uns mesos com el crit que porto amagant anys! Aquesta peça té relació amb l’experiència personal d’una agressió sexual masclista patida durant la meva adolescència i que per mi és important poder-me permetre cridar el seu dolor i el seu silenci reprimit durant tants anys en un dia com avui. Us recomano tancar els ulls i escoltar el recorregut d’un crit silenciat fins a ser cridat.
EL CRIT DE LA GUILLA: L’acció té relació amb la violació i agressió física d’una dona que crida el dolor i fa de ressò de totes les dones que ho pateixen. Un crit amagat i ofegat per la societat. Així doncs, és un crit de denúncia a la violència de gènere i funciona d’altaveu a totes les agressions callades. La dona que crida en mig del bosc troba el mimetisme amb l’animal, la guilla, que crida desesperada de por fins a cridar sense por la por.
GUILLES, JO CRIDO PER TOTES, US ESCOLTO I M’AGRADA QUE M’ESCOLTEU. CRIDEM GUILLES???

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No hi ha productes a la cistella.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. A l\'fer clic al botó d\'acord, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Configurar y mes info
Privacidad