Devolucions o canvis de talla

 • No s’admeten devolucions de Roba interior, Dessuadores, Adhesius, Tasses, liquidacions, Edicions limitades, Totebags, talles especials ni roba de nen.
  Les samarretes que fem servir per al model unisex i infantil són talles americà, que és més gran del que s’acostuma a fer servir a Europa. Pel que és molt important que abans de realitzar la compra d’una de les nostres peces revisis bé les talles. Pots trobar les talles en el nostre apartat “Guia de talles”
  CANVIS DE TALLA:
  Si has pres malament les mesures i la teva nova samarreta no és de la teva talla, podem fer-te la devolució per una altra que et vagi bé, sempre que:
 • No hagi passat més de 15 dies des que vas rebre la comanda a casa teva.
 • La samarreta hagi patit algun desperfecte per part teva.
 • Si el desperfecte és causat pel repartidor o l’empresa d’enviaments, comunica’t amb nosaltres de seguida enviant-nos un correu amb fotografies de tot ben detallat.
  Cost de devolució:
  El cost de devolució a Espanya és de 8’50 €, que inclou bàsicament el nou enviament i recollida de la samarreta. (Preu d’1 a 3 samarretes, en el cas de superar aquesta quantitat s’afegirà un suplement de 3 € per producte a canviar).
  En el cas de devolucions a Balears, Canàries i Europa contacteu per e-mail i us informarem de preus i de com gestionar els enviaments.
  Per fer un canvi de talla, envia’ns un email a info@mariagambus.com amb el teu nº de comanda, peça que demanes i la que tornes.
  DESPERFECTES:
  Si la teva comanda conté Adhesius o una Tassa i presenta desperfectes sense treure’l de el sobre, no ho obris!
  Si reps un paquet en mal estat o amb algun desperfecte causat per l’empresa d’enviaments, comunica’t amb nosaltres de seguida enviant-nos un correu amb fotografies de tot ben detallat.
  Envia’ns les fotos de el paquet sense obrir a info@mariagambus.com, i ho reemplacem sense cap despesa per a tu
  És possible que el teu samarreta presenti alguna petita taca superficial de planxa.
  No et preocupis, amb un rentat desapareix, per això recomanem un primer rentat de la teva samarreta, encara que segurament puguis gaudir-ne des del primer moment!

CANCEL·LACIÓ DE COMANDES
En el cas de voler cancel·lar la comanda:
Passades les 12 hores des de la teva compra (Dins del nostre horari laboral), et farem el reemborsament de el 60% de l’total de la teva comanda.
Treballem sota comanda i en el transcurs d’aquest temps, és probable que la teva samarreta ja estigui fabricada.
Per cancel·lar la comanda un cop s’ha enviat, hauràs d’enviar el paquet de nou al nostre taller i et abonarem el 60% de la valor del producte únicament, ja que l’enviament inicial s’ha realitzat i cobrat per l’agència d’enviaments.
CONDICIONS GENERALS D’ÚS DEL LLOC WEB
www.mariagambus.com
Aquesta web és propietat de MARIA Gambús, amb e-mail info@mariagambus.com (ARA EL PROPIETARI) posa a disposició al seu lloc web www.mariagambus.com determinats continguts de caràcter informatiu sobre les seves activitats. Les presents condicions generals regeixen única i exclusivament l’ús del lloc web del PROPIETARI per part dels USUARIS que accedeixin al mateix. Les presents condicions generals se li exposen a l’USUARI en el lloc web www.mariagambus.com en totes i cadascuna de les pàgines, perquè les llegeixi, les imprimeixi, arxivi i accepti a través d’internet i es trobi plenament informat.
L’accés a la pàgina web del PROPIETARI implica sense reserves l’acceptació de les presents condicions generals d’ús que l’USUARI afirma comprendre en la seva totalitat. L’usuari es compromet no a utilitzar el lloc web i els serveis que s’ofereixen en el mateix per a la realització d’activitats contràries a la llei ia respectar en tot moment les presents condicions generals.

PRIMERA CONDICIONS D’ACCÉS I ÚS
1.1.- La utilització del lloc web del PROPIETARI, no comporta l’obligatorietat d’inscripció de l’USUARI. Les condicions d’accés i ús de el present lloc web es regeixen estrictament per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’USUARI a realitzar un bon ús de la web. Queden prohibits tots els actes que vulnerin la legalitat, drets o interessos de tercers: dret a la intimitat, protecció de dades, propietat intel·lectual etc. Expressament EL PROPIETARI prohibeix els següents:
1.1.1.- Realitzar accions que puguin produir al lloc web oa través d’ell mateix per qualsevol mitjà qualsevol tipus de dany als sistemes del PROPIETARI oa tercers.
1.1.2.- Realitzar sense la deguda autorització qualsevol tipus de publicitat o informació comercial directament o de forma encoberta, l’enviament de correus massius ( “spamming”) o enviament de grans missatges amb la finalitat de bloquejar servidors de la xarxa ( “mail mariagambus “)
1.2.- EL PROPIETARI, podrà interrompre en qualsevol moment l’accés al seu lloc web si detecta un ús contrari a la legalitat, la bona fe o a les presents condicions generals- veure clàusula cinquena.
SEGONA.- CONTENIDOS.-Els continguts incorporats en aquest lloc web han estat elaborats i inclosos per:
2.1.- EL PROPIETARI utilitzant fonts internes i externes de tal manera que el propietari únicament es fa responsable pels continguts elaborats de forma interna.
2.2.- EL PROPIETARI es reserva el dret a modificar en qualsevol moment els continguts existents al seu lloc web. El propietari no assegura ni es responsabilitza de l’correcte funcionament dels enllaços a llocs web de tercers que figurin en www.mariagambus.com. A més a través de la pàgina web de l’PROPIETARI es posen a disposició de l’usuari serveis gratuïts i de pagament oferts per tercers aliens i que es regiran per les condicions particulars de cada un d’ells. El propietari no garanteix la veracitat, exactitud o actualitat dels continguts i serveis oferts per tercers i queda expressament exempt de tot tipus de responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin derivar-se de la falta d’exactitud d’aquests continguts i serveis.
TERCERA RESPONSABILITAT.-
3.1.- EL PROPIETARI en cap cas serà responsable de:
3.1.1.- Les fallades i incidències que poguessin produir-se en les comunicacions, esborrat o transmissions incompletes de manera que no es garanteix que els serveis del lloc web estiguin constantment operatius.
3.1.2.- De la producció de qualsevol tipus de dany que els USUARIS o tercers poguessin ocasionar al lloc web.
3.1.3.- De la fiabilitat i veracitat de les informacions introduïdes per tercers en el lloc web, bé directament, bé a través d’enllaços o links. El propietari col·laborarà i notificarà a l’autoritat competent aquestes incidències en el moment en què tingui coneixement fefaent que els danys ocasionats constitueixin qualsevol tipus d’activitat il·lícita.
3.2.- EL PROPIETARI es reserva el dret a suspendre l’accés sense previ avís de forma discrecional i amb caràcter definitiu o temporal fins a l’assegurament de l’efectiva responsabilitat dels danys que poguessin produir-se. Així mateix, el propietari col·laborarà i notificarà a l’autoritat competent aquestes incidències en el moment en què tingui coneixement fefaent que els danys ocasionats constitueixin qualsevol tipus d’activitat il·lícita.
QUARTA.- DRETS D’AUTOR I MARCA El lloc web del PROPIETARI – els continguts propis, la programació i el disseny de el lloc web-es troba plenament protegit pels drets d’autor, quedant expressament prohibida tota reproducció, comunicació, distribució i transformació dels referits elements protegits excepte consentiment exprés del PROPIETARI. Els materials tant gràfics com escrits enviats pels usuaris a través dels mitjans que es posen a la seva disposició en el lloc web són propietat de l’usuari que afirma a l’enviar la seva legítima autoria i cedeix els drets de reproducció i distribució a l’propietari.
CINQUENA.- JURISDICCIÓ I LLEI APLICABLE.- Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Són competents per resoldre tota controvèrsia o conflicte que es derivi de les presents condicions generals, renunciant expressament l’USUARI a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.
SISENA.- En cas que qualsevol clàusula de el present document sigui declarada nul·la, la resta es mantindran vigents i s’interpretaran tenint en compte la voluntat de les parts i la finalitat mateixa de les presents condicions. EL PROPIETARI podrà no exercitar algun dels drets i facultats conferits en aquest document el que no implicarà en cap cas la renúncia als mateixos excepte reconeixement exprés per part del PROPIETARI.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No hi ha productes a la cistella.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. A l\'fer clic al botó d\'acord, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Configurar y mes info
Privacidad