Bio

Soc la Maria Gambús, dona, mare, il·lustradora, professora, artterapeuta i artista. Visc a un poblet d’Osona però vaig créixer al Vallès, Matadepera. El meu recorregut artístic s’ha focalitzat sobretot en la il·lustració. La il·lustració m’ha permès expressar sense paraules moltes coses a partit del silenci de la veu i, per tant, d’una narració visual. L’art gràfic m’ha acompanyat com a mètode d’expressió des de ben petita. Malgrat les ales que m’ha donat la il·lustració ha arribat un punt que aquesta se m’ha quedat curta. És ara que incorporo l’art conceptual, visual i contemporani que em dona un ventall molt més gros d’expressió. Expressió de coses molt més biscerals i que dona peu a un impacte social més contundent. La fotografia, l’art sonor, el videoart, instal·lacions i accions comencen a formar part de les meves creacions més significatives.

A més a més sempre he dut l’educació i l’art molt lligades. L’art actua com a punt de partida per qualsevol projecte educatiu. És per aquest motiu que la gran part de les meves obres interactuen amb el públic juvenil o infantil, i si no, les adapto a posteriori. Les meves obres sovint parlen de recorreguts i camins. Les arrels, llocs i camins han format part de la meva història igual que les distàncies i els llocs, siguin territoris, espais, ciutats o punts simbòlics. M’interessa, en especial, els desviaments, els imprevistos, les interaccions que fa que un camí quan es bifurca i marca una nova trajectòria. Per altra banda, les meves obres sovint han tingut un gran caràcter crític esdevenint-se manifestos socials i polítics molt marcats pel feminisme i la lluita social.

Els meus projectes artístics podeu trobar-los aquesta web a l’apartat “projectes artistics”, pel que fa al recull i recurssos d’educació artística podeu fer un cop d’ull a “pedagogia artistica”. A l’apartat “Il·lustració” podeu veure un recull d’il·lustracions meves i a la botiga podeu veure tot el catàleg de marca que tinc, samarretes, prints, tasses, llibres…! Escriviu-me per instagram, per mail o al contacte d’aquesta web per qualsevol comanda. 

Si teniu ganes de coneixa’m una mica més podeu consultar al meu instagram IG: @mariagambus.art o a la pàgina de youtube YOUTUBE MARIA GAMBÚS  o navegar per aquesta web www.mariagambus.com

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No hi ha productes a la cistella.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. A l\'fer clic al botó d\'acord, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Configurar y mes info
Privacidad