PUTES

“PUTES” es tracta d’un projecte artístic participatiu i amb esperit comunitari. Se centra en l’art de carrer específicament en les pintades ofensives en vers les dones o col·lectius oprimits. PUTES és un recorregut compartit en comunitat, en format passejada on, sobre el mapa de la ciutat, es marca les localitzacions de pintades que podem trobar a les parets dels nostres carrers que estan plenes d’odi. Durant la localització i documentació mentre es passeja i es comparteix per la nostra ciutat s’implanta un codi QR al costat de cada pintada que adjudiquem d’ofensiva que enllaça el projecte. Aquesta acció vol fer sortir les dones al carrer, juntes, per envair els espais públics i mostrant-nos actives, en protesta, per reclamar respecte i fer-nos un lloc a les parets del carrer i a les ciutats. Parets i ciutats que solen ser llocs habitats per homes carregats de masclisme.

L’acció es realitja el juny del 2023 com a acció documentativa per crear la peça i es projecte com a acció participativa i comunitaria pel novembre del 2023 a Torelló (Escola d’arts de Torello i Ajuntament de Torelló)

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No hi ha productes a la cistella.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. A l\'fer clic al botó d\'acord, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Configurar y mes info
Privacidad