Bio

Sovint faig la broma; avui ja no sóc artista. Hi ha dies, setmanes, mesos que “no surt res”, o el que surt no m’agrada. I llavors deixo de pressionar-me i faig aquests comentaris, ara sóc pastissera i “canvio d’ofici”. Son coses que faig per protegir-me. Aquest estat de negró creativa temporal formen part d’un procés de creixement i creativitat que ve lligat amb el fet de ser una persona creativa.

L’artista ha d’estar constantment renovant-se, i és que ser artista és així per naturalesa.

He sentit a dir que les meves obres son expressives i sensibles. I em fa feliç. De fet aquest és l’eix que em mou per crear i dibuixar. Per aquest motiu sempre em veig involucrada en projectes senibles i realistes com en el cas del conte “la mare” d’Ana Taulé editat per l’editorial el Cep i la Nansa. M’agrada explicar la veritat de les coses amb transparència i suavitat. La línia a grafit és un dels meus punts forts i la complemento amb una mica de color tan sigui aquarel·la i llapis de color com amb digital fent servir la tauleta gràfica i el procreate. Les obres que he publicat com a il·lustradora a partir de tècniques manuals (grafit i aquarel·la) les podeu trobar, aquí, a la pàgina web. La muntanya rodona, Laia la petita tionaire, Roger el petit geganter i Estel la petita castellera.

També he participat com a punt de la ruta de la torneria de sant Pere de Torelló en forma de gran mural.

Sóc una persona força activa i m’agrada involucrar-me amb el poble i en projectes creatius per no parar d’aprendre i aprendre. és per aquest motiu que també he participat a l’elaboració de capgrossos de la llar d’infants del poble i els de la festa major. He treballat amb xxx per la creació i realització completament artesanal de les màscares dels diables de Roda de Ter. I he participat en l’àrea d’aparadorisme col·laborant-hi amb l’apartat de fons amb pintura de forma artesanal.

Pel que fa a la basant digital, les xarxes m’han donat força visibilitat i m’ha servit per a realització d’encàrregs personals com dissenys d’imatges de perfils d’instagram i imatges de marques web.

Tot això i més ho trobareu a l’espai Work!

Arrel de la covit 19, neix el projecte “Famílies. Maria Gambús”, un repertori d’il·Lustracions amb la intenció de visibilitzar i normalitzar el gran ventall de tipologies familiars existents al món i a la vida real, lluny d’estereotips. Aquest projecte ha permès l’aparició de la botiga web i l’estrena a fires i mercats en forma de samarretes il·lustrades i prints. La marca de roba il·Lustrada “Famílies, Maria Gambús”, és un dels motius pels quals ara mateix tu estiguis llegint aquest text i hagis entrat a la meva web. Ha sigut el punt d’inflexió que m’ha portat a crear la web-shop.

Si tens curiositat pots consultar els articles disponibles i les ofertes a la shop d’aquesta mateixa web.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No hi ha productes a la cistella.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. A l\'fer clic al botó d\'acord, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Configurar y mes info
Privacidad